Våra smycken

Vår smyckekollektion - on the beach - på stranden - är precis som namnet antyder inspirerat av havet och stranden. De viktigaste komponenterna i smyckena är strandstenar, grenar och sötvattens-pärlor.

Stenarna: Vem har inte som barn, varit på skattjakt på stranden, letat efter fantastiska fynd, kanske i form av vackra stenar? Dessa av havet slipade, där ingen är den andre lik. Den ena vackrare än den andre, där man känner att de är barn av havet och stranden. Vi plockar fortfarande dessa underbara mineraler. De får var och en, en egen unik infattning, som vi har formgivit och handgjutit, speciellt till varje sten.

Grenarna: Är i massivt handgjutet silver, de är knotiga och ärrade som om de levt länge, trots sin storlek.

Pärlorna: Vi har lyckats hitta de finaste unika pärlorna, som kan ha kärleksveck eller andra små egenheter som gör dem till personliga skönheter.

Namnen: Smyckena bär namn efter svenska öar och stränder. Valö är till exempel ett halsband betående av en sten, en gren, en pärla, sammanlänkad med en kulkedja till en vacker enhet.

Vi vill att smyckena skall vara unika, att du inte hittar två exakt likadana, men att du kan se och känna att det är ett smycke från WURMA som du håller i din hand.